Canapele din stofa

Importator : Mobila moderna – mobilier living : Canapele extensibile piele, canapele stofa, canapele dehusabile, canapele piele ecologica, canapele office, canapele bar, canapele modulare, fotolii, tabureti, canapele de colt  clasice, moderne  cu lada de depozitare a lenjeriei. Peste 400 modele si variante de configuratii individuale sau set .

Produse Uniunea Europeana, garantie 24 luni .

Va prezentam si pe pagina noastra oficiala de web-site: www.mobilatop.ro in exclusivitate pe ROMANIA, canapele, coltare din piele sau stofa by Abby Mob Select

Toate modelele  sunt : Produse din piele naturala sau stofa integral ( inclusiv laterale si spate ) perfecte pentru spatii deschise living-room, open-space, birou etc.

Produse noastre sunt de o calitate superioara  si sunt confectionate pe structura de lemn de fag cu spuma poliuretanica de cea mai buna calitate,  arcuri elicoidale ( BONELL ) precum si arcuri sinusoidale ( SNAKE ). Canapelele de 3 locuri si Canapelele de 2 locuri pot fi accesorizate cu functie de dormit ( EXTENSIE ) sau cu LADA DE DEPOZITARE A LENJERIEI.

SPERAM CA NOUA COLECTIE SA FIE LA INALTIMEA PRETENTIILOR DUMNEAVOASTRA.

*** MOMENTAN PAGINA IN CURS DE ACTUALIZARE ***

 

Pentru oferta completa de canapele extensibile din stofa, piele naturala sau canapele extensibile cu sistem metalic de extensie si saltea relaxa inclusa vizitati :

www.mobilatop.ro – CLICL AICI !!!

sau:

www.canapeledinpiele.wordpress.com- CLIK AICI !!!

Canapea extensibila cu saltea - Nova.

Canapea extensibila cu saltea – Nova.


Reclame